Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Zwiń
X
-
Poproszę o cenę bloku zaworów elektromagnetycznych skoda octavia II 2007 rok nr kat. 6Q0906625E
-
-
Napinacz hydrauliczny paska wielorowkowego Ina + pasek wielorowkowy continental do 1.9 tdi 110 KM ASV ?
Zostaw komentarz:
-
-
Prowadnice zacisków FS III z gumkami nr chyba 251 615 219
Zostaw komentarz:
-
-
Jak wyglada cena kompletu części do wymiany rozrządu O1 rok 2002 1,9 TDI (AGR) wszystko razem z pompą i paskiem napędu osprzętu.Jak szybko mogę to dostać.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam posiadam samochód Skoda Octavia II FL rok 2009 1.6 MPI benzyna +LPG poszukuję kilku rzeczy do wymiany. Poszukuję wszystkiego do wymiany rozrządu z paskiem oraz klocków hamulcowych przód, filtr powietrza, filtr oleju, filtr kabinowy pasek klinowy chciałbym wszystko w oryginale. Podaję nr vin TMBDA21Z092063365. Jeżeli posiada Pan takie części ori proszę o podanie cen . Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Proszę o wycenę tarcze i klocki tył OIIFL 2011 oznaczenie na wlepce 1KD, oryginały lub porządne zamienniki z przesyłką, pzdr
Zostaw komentarz:
-
-
Czesc, jest z koncowka wydechu, dosyc wyszukana część, stany w Polsce są 0. Zapewne na zamowienie beda to dopiero produkowac. VW ma ten index u siebie - 1300zł. W skodzie byloby drozej - 1390zł.Zamieszczone przez bo86bo Zobacz wpisProszę o wycenę kompletny tłumik O1 RS 1.8T 180km AUQ i informacje czy jest on z końcówką wydechu
pozdr. Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Interesuje mnie spojler zderzaka przedniego 1Z0807061
Zostaw komentarz:
-
-
Proszę o wycenę kompletny tłumik O1 RS 1.8T 180km AUQ i informacje czy jest on z końcówką wydechu
Zostaw komentarz:
-
-
pomoge ale potrzebuje numery czesciZamieszczone przez Pp Zobacz wpisCześć
Planuję zrobić swapa sprzęgła z dwumasą na mocniejsze jednomasowe. Proszę o wycenę kompletnego sprzęgła z kołem zamachowym itd z jednomasą do Octavii i fl. Silnik 1.9 tdi ahf
Zostaw komentarz:
-
-
oryginał czy zamiennik ? przod czy tył ? Rozmiary tarcz hamulcowych znasz ? BEz tych informacji typowanie jest troszkę ryzykowneZamieszczone przez andrzej111 Zobacz wpisWitam,
proszę o ofertę na klocki hamulcowe do O2FL 2010 1.8 TSI CDAA
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, 1Z0 949 101D - 165złZamieszczone przez roberta Zobacz wpisjak cena za kierunkowskaz 1Z0 949 101D
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, jakies numerki by mi sie przydały.Zamieszczone przez vince123 Zobacz wpisCześć,
Proszę o wycenę :
antena dachowa typu rekin + bat ( na 2 kable ; mam gps i radyjko columbusa)
do skody octavii II fl kombi 2,0tdi CR
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
proszę o ofertę na klocki hamulcowe do O2FL 2010 1.8 TSI CDAA
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć
Planuję zrobić swapa sprzęgła z dwumasą na mocniejsze jednomasowe. Proszę o wycenę kompletnego sprzęgła z kołem zamachowym itd z jednomasą do Octavii i fl. Silnik 1.9 tdi ahf
Zostaw komentarz:
-
-
poproszę o wycenę przycisku otwierania tylnej klapy OCTAVIA II combi 2007
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć,
Proszę o wycenę :
antena dachowa typu rekin + bat ( na 2 kable ; mam gps i radyjko columbusa)
do skody octavii II fl kombi 2,0tdi CR
Zostaw komentarz:
-
-
3000 332 0013000 332 001 - rowne 500złZamieszczone przez fooojciech Zobacz wpisWitam.
Jaka byłaby cena za komplet sprzęgła g60 Sachs 3000 332 001
Zostaw komentarz:
-
-
Uprzejmie proszę o wycenę końcówki wydechu:
FDC610001
Ktoś ?
Coś ?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.